Jablečný dezert

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
64 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrojíme a jádřinců zbavíme jablka, nakrájíme na měsíčky, přidáme citronovou šťávu a posypeme cukrem a skořicí.
  • 2
    Na másle jablka dozlatova opečeme.
  • 3
    Jednotlivé plátky rozložíme na talířky a ke zbylému máslu přilijeme smetanu a med a povaříme.
  • 4
    Medovou zálivkou přelijeme plátky jablíček, ozdobíme mátou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.