Jablečný pudink
65 min.
Ingredience
- 150gramůCukr krupice
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 30gramůHrozinky
- 150gramůPiškoty dětské kulaté
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
3 g
Cukr
52 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh, zašleháme do něj po částech cukr, zamícháme jeden po druhém žloutky a piškotové drobečky.
- 2Oloupaná jablka nakrájíme na kostky a spolu s rozinkami je vmícháme do připravené vaječné směsi.
- 3Pudink vložíme do vymazané, strouhankou vysypané formy a vaříme jej v páře 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.