Jablíčkovo-hruškový krém s řapíkatým celerem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
11 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté stonky s listy řapíkatého celeru pokrájíme na malé kousky a dáme je do mixéru. Omytá oloupaná 2 sladkokyselá jablka a hrušku rozkrájíme, vykrojíme jadřince, pak je pokrájíme na kostičky a přidáme do mixéru. Ještě doložíme na kousky pokrájený banán, sirup, skořici, zázvor a vodu. Vše rozmixujeme na jemný krém, který rozdělíme do 2 misek.
  • 2
    Omyjeme sušené brusinky, hrozinky a necháme je okapat. Krém poté ozdobíme sušeným ovocem, posypeme slunečnicovými semínky a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.