Jablíčkovo-hruškový krém s řapíkatým celerem
10 min.
Ingredience
- 100gramůCeler řapíkatý
- 2kusyJablka
- 1kusHrušky
- 2špetkyZázvor mletý
- 3lžíceVoda pitná
- 2lžíceBrusinky sušené
- 1lžíceHrozinky
- 2lžíceSlunečnice loupaná
- 1kusBanány
- 0,5lžíceSirup javorový
- 0,5lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
11 g
Cukr
52 g
Postup přípravy
- 1Omyté stonky s listy řapíkatého celeru pokrájíme na malé kousky a dáme je do mixéru. Omytá oloupaná 2 sladkokyselá jablka a hrušku rozkrájíme, vykrojíme jadřince, pak je pokrájíme na kostičky a přidáme do mixéru. Ještě doložíme na kousky pokrájený banán, sirup, skořici, zázvor a vodu. Vše rozmixujeme na jemný krém, který rozdělíme do 2 misek.
- 2Omyjeme sušené brusinky, hrozinky a necháme je okapat. Krém poté ozdobíme sušeným ovocem, posypeme slunečnicovými semínky a hned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.