Jablka a maliny v růžovém nálevu

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
15 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vyhřáté větší čajové konvice vhodíme růžový čaj, zalijeme litrem vroucí vody a necháme 4 minuty louhovat. Poté scedíme. Do nerezového hrnce nasypeme cukr, přidáme citronovou šťávu, zalijeme čajem a promícháme.
  • 2
    Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na čtvrtky. Na 5min je vložíme do připraveného nálevu. Směs vylijeme na plech s vyvýšenými okraji a necháme vychladnout při pokojové teplotě. Poté slijeme do mísy, přidáme maliny a důkladně promícháme.
  • 3
    Rozdělíme do malých misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.