Jablka lásky
60 min.
Ingredience
- 1000mililitrůSirup cukrový
- 2kusyJablka
- 1baleníPotravinářská barva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
43 g
Postup přípravy
- 1Cukrový sirup svaříme do sklovita a obarvíme červeným barvivem.
- 2Jablka omyjeme a napíchneme je na dřevěné tyčky.
- 3Namočíme je do sirupu a necháme vychladnout na mramorové desce.
- 4Jablka by měla být karamelem rovnoměrně pokrytá, v případě potřeby je namočíme i několikrát, mezi jednotlivými vrstvami však necháme vždy vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.