Jablka lásky

60 min.
Francie

Ingredience

    • 1000mililitrůSirup cukrový
    • 2kusyJablka
    • 1baleníPotravinářská barva
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukrový sirup svaříme do sklovita a obarvíme červeným barvivem.
  • 2
    Jablka omyjeme a napíchneme je na dřevěné tyčky.
  • 3
    Namočíme je do sirupu a necháme vychladnout na mramorové desce.
  • 4
    Jablka by měla být karamelem rovnoměrně pokrytá, v případě potřeby je namočíme i několikrát, mezi jednotlivými vrstvami však necháme vždy vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.