Jablka nadívaná

32 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, v jedné třetině odřízneme, vydlabeme jádřinec i trochu dužiny a zakapeme citronovou šťávou. Dužinu rozmělníme, přidáme sníh z bílků a meruňkovou marmeládu. Promícháme a směsí jablka naplníme.
  • 2
    Plech vyložíme papírem na pečení, na něj vyskládáme plněná jablka, pokapeme kmínkou a pečeme 10 až 12 minut.
  • 3
    Necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.