Jablka naložená v překvapení

30 min.

Ingredience

    • 1lžíceHřebíček
    • 4kusyJablka
    • 200gramůBrusinky
    • 250mililitrůVíno červené
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brusinky smícháme v hrnci s vínem a hřebíčkem a přivedeme k varu.
  • 2
    Do hrnce přidáme jablka a necháme krátce povařit. Jablka by se měla zbarvit dorůžova.
  • 3
    Jablka vyndáme z hrnce a zbylou směs přivedeme opět k varu tak, aby se víno dobře prohřálo.
  • 4
    Jablka pokládáme do misek a přeléváme připravenou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.