Jablka naložená v překvapení
30 min.
Ingredience
- 1lžíceHřebíček
- 4kusyJablka
- 200gramůBrusinky
- 250mililitrůVíno červené
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Brusinky smícháme v hrnci s vínem a hřebíčkem a přivedeme k varu.
- 2Do hrnce přidáme jablka a necháme krátce povařit. Jablka by se měla zbarvit dorůžova.
- 3Jablka vyndáme z hrnce a zbylou směs přivedeme opět k varu tak, aby se víno dobře prohřálo.
- 4Jablka pokládáme do misek a přeléváme připravenou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.