Jablka pečená s drobenkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2646 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
331 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Rozprostřeme je na dno máslem vymazané a strouhankou vysypané remosky. Přidáme rozinky, nasekané ořechy a vše poprášíme skořicovým cukrem. Povrch posypeme připravenou drobenkou.
  • 2
    Příprava drobenky: Mouku v míse smícháme s moučkovým cukrem a změklým máslem. Vše rozemneme na drobenku.
  • 3
    Dezert pečeme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.