Jablka pečená s drobenkou
35 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 1lžíceOřechy vlašské
- 1lžíceHrozinky
- 1lžíceSkořicový cukr
- 30lžicMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- Drobenka
- 30gramůMouka polohrubá
- 30gramůCukr moučkový
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2646 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
331 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Rozprostřeme je na dno máslem vymazané a strouhankou vysypané remosky. Přidáme rozinky, nasekané ořechy a vše poprášíme skořicovým cukrem. Povrch posypeme připravenou drobenkou.
- 2Příprava drobenky: Mouku v míse smícháme s moučkovým cukrem a změklým máslem. Vše rozemneme na drobenku.
- 3Dezert pečeme asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.