Jablka pečená v alobalu
40 min.
Ingredience
- 60gramůHrozinky
- 1šálekRum
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCukr moučkový
- 4kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
11 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka zbavíme jádřinců a do vzniklých otvorů rozdělíme rozinky, které jsme předtím namočili v rumu. Povrch potřeme máslem a jablka zabalíme do čtverců alobalu, pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.
- 2Upečená jablka přendáme na talířky, alobal rozevřeme a ihned podáváme.
- 3Moučkový cukr podáváme zvlášť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.