Jablka pečená v alobalu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
11 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka zbavíme jádřinců a do vzniklých otvorů rozdělíme rozinky, které jsme předtím namočili v rumu. Povrch potřeme máslem a jablka zabalíme do čtverců alobalu, pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.
  • 2
    Upečená jablka přendáme na talířky, alobal rozevřeme a ihned podáváme.
  • 3
    Moučkový cukr podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.