Jablka plněná nivou

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyJablka
    • 2lžíceCitronová šťáva
    • 120gramůSýr Niva (Rokfór)
    • 2lžičkyDžem dia
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
1 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
8 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, odkrojíme vršky se stopkou, vykrojíme jádřince a vydlabeme rovnoměrně část dužiny, kterou odložíme. Jablka vložíme do misky s vodou s citronovou šťávou, aby nehnědla.
  • 2
    Dužinu drobně pokrájíme a v misce smícháme s jemně nastrouhanou nivou. Směsí naplníme okapaná jablka, vršek ozdobíme dia džemem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.