Jablka s datlovým dipem

10 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
8363 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2263 g
Vláknina
203 g
Cukr
2005 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablko rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Datle rozmixujeme najemno se skořicí a trochou vody.
  • 3
    Jablko naskládáme na talíř a doprostřed dáme datlový dip.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 5. 1. 2017
Jablka s datlovým dipem
Dobrota
Anonymní uživatel
so 11. 2. 2017
Jablka s datlovým dipem
Plátky jablek jsem pokapala citronovou šťávou, aby nehnědly. Chuť má tento dezert dobrou, ale bylo docela obtížné mixovat sušené datle. Myslím, že mnohem lépe by to šlo, pokud by se předem namočily, aby natáhly vodu a změkly. I když jsem neustále po troškách přidávala vodu (víc jsem se dát bála, aby dip nebyl moc řídký), pořád jsem měla kousky. Docela jsem se u toho vyvztekala a málem jsem zavařila mixér 😮 Protože se recept jevil jako velmi snadný a přitom nebyl bezproblémový, hodnotím záporně.