Jablka s drobenkou

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, neoloupaná jablka bez jádřinců nakrájíme na osminky a urovnáme těsně vedle sebe do pekáčku silně vymazaného máslem (1/4 šálku).
  • 2
    Připravíme drobenku smícháním zbylého změklého másla, mouky, cukru a skořice.
  • 3
    Jablka v pekáčku posypeme drobenkou a dáme péci do středně vyhřáté trouby asi na 45 minut.
  • 4
    Dezert podáváme mírně vychladlý nebo studený a můžeme jej ozdobit ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.