Jablka se sýrovým krémem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme krém, který potom na chvilku vložíme do ledničky. V misce důkladně vyšleháme sýr žervé, jemně nastrouhaný křen, mletou papriku a cukr.
  • 2
    Omytá, oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na 1 cm silná kolečka. Ihned je pokapeme citronovou šťávou, aby nedostala hnědou barvu. Každé kolečko bohatě potřeme připraveným krémem, celé přikryjeme tenkým plátkem šunky a navrch položíme tenký pásek kapie.
  • 3
    Na dno dezertního talířku vložíme omyté a osušené listy hlávkového salátu. Na listy naaranžujeme připravená kolečka jablek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.