Jablka v krému

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1545 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
344 g
Vláknina
30 g
Cukr
262 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a opatrně vyndáme střed, škrabkou to jde nejlépe, do každého dáme kousek másla a marmelády.
  • 2
    Zapékací nádobu vymažeme máslem, poklademe jablky, pocukrujeme a zapečeme.
  • 3
    Tuhý sníh z bílků smícháme s cukrem a pokryjeme jím jablka.
  • 4
    Pečeme ve vyhřáté troubě 10-15 minut. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.