Jablko v medu
15 min.
Ingredience
- 1kusJablka
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůHrozinky
- 30gramůMed včelí
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
354 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
46 g
Postup přípravy
- 1Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na silnější plátky a zakapeme citronovou šťávou.
- 2V pánvi rozpustíme máslo, vmícháme med, necháme rozpustit a vložíme plátky jablka a hrozinky. Zhruba 5 minut za občasného obracení smažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.