Jablková kaše s krupicí
30 min.
Ingredience
- 40gramůCukr moučkový
- 60gramůCukr krupice
- 1špetkaSkořice mletá
- 1špetkaCitronová kůra
- 1šálekVoda pitná
- 40gramůKrupice dětská
- 20gramůMáslo čerstvé
- 400gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná, na kostky nakrájená jablka podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka.
- 2Potom přidáme cukr, skořici, citronovou kůru a krupici. Vše dusíme, dokud krupice nerozpuká.
- 3Hotovou kaši rozdělíme na talíře, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme moučkovým cukrem smíchaným se skořicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.