Jablková náplň

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
5 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme a najemno nastrouháme na struhadle.
  • 2
    Poté přidáme lžíci citronové šťávy a nakonec přimícháme moučkový cukr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 12. 10. 2015
Jablková náplň
Jablka na náplň do různých moučníků využívám docela často. Cukru dávám dle potřeby, přidávám třeba i vanilkový cukr, mletou skořici, rozinky nebo sekané ořechy. Levnější verze jsou sekané nesolené arašídy, ale ty mají mají svoji specifickou chuť a vůni a jsou v moučníku poznat. Pokud jsou jablka šťavnatější, přidávám trochu vanilkového pudinku v prášku.