Jablková pěna s meruňkami
45 min.
Ingredience
- 200gramůMeruňky
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceVoda pitná
- 200gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
60 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky, omyté meruňky vypeckujeme.
- 2Připravené ovoce podusíme s citrónovou šťávou a 2 lžícemi vody pod pokličkou doměkka. Potom za stálého míchání necháme odpařit většinu tekutiny.
- 3Z bílků ušleháme pevný sníh, přidáme podušené ovoce a šleháme do zhoustnutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.