Jablková pěna se smetanou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, případně oloupaná jablka urovnáme na plech, vložíme do středně vyhřáté trouby a upečeme doměkka.
  • 2
    Upečená jablka prolisujeme sítem, smícháme s citronovou šťávou a kůrou z 1 citronu, dobře rozmícháme.
  • 3
    Z bílků a cukru ušleháme pevný sníh, přidáme ochucené jablečné pyré, vše promícháme.
  • 4
    Pěnu rozdělíme do pohárů a ozdobíme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.