Jablkové pyré

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Vložíme je do středně velkého hrnce z varného skla, mírně je podlijeme vodou a udusíme doměkka.
  • 3
    Potom je prolisujeme, ochutíme citronovou šťávou a dle chuti osladíme tekutým medem nebo cukrem.
  • 4
    Rozdělíme do kompotových misek a necháme mírně vychladit.
  • 5
    Podáváme jako dezert s piškoty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.