Jablkové růže
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Použijeme červená jablka s nenarušeným povrchem. Nastrouháme je na struhadle na tenké plátky a rozprostřeme těsně vedle sebe na pergamen. Sušíme na sluníčku nebo na teplém místě.
- 2Jakmile jsou ne zcela vysušené, zarolujeme vždy první plátek na špejli tak, aby konec špejle nebyl vidět. Poté postupně přikládáme další lístky a vždy pootočením špejle obalíme již stávající. Poslední plátek propíchneme drátkem a malým uzlíkem ukončíme.
- 3Použijeme jako jedlou dekoraci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.