Jablkovo-hruškový jogurt
15 min.
Ingredience
- 10gramůLněné semínko
- 1kusJablka
- 1kusHrušky
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 300gramůJogurt nízkotučný
- 1lžičkaSacharin
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.
- 2Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.
- 3Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.