Jablkovo-hruškový jogurt

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 10gramůLněné semínko
    • 1kusJablka
    • 1kusHrušky
    • 10mililitrůCitronová šťáva
    • 300gramůJogurt nízkotučný
    • 1lžičkaSacharin
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.
  • 2
    Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.
  • 3
    Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.