Jablkový dech
20 min.
Ingredience
- 1špetkaCitronová kůra
- 50gramůCukr krupice
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 1kusCukr vanilka
- 2kusyJablka
- 160gramůŽervé
- 2lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Žervé rozmícháme s mlékem na jemný krém.
- 2Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná jablka nastrouhaná najemno. Necháme dobře vychladit.
- 3Před podáváním vmícháme do krému pevný sníh ušlehaný z bílků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.