Jablkový dezert s arašídovým máslem
50 min.
Ingredience
- 8kusůJablka
- 150gramůMáslo arašídové
- 2lžíceMed včelí
- 1lžičkaLněné semínko
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nasekáme. V míse smícháme s arašídovým máslem, medem a lněnými semínky. Směs rozprostřeme na pečicí papír do vrstvy silné cca 1 cm.
- 2Vložíme do trouby předehřáté na 60 °C a usušíme. Hotový zákusek nakrájíme na čtverečky, necháme vychladnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.