Jablkový koláč po francouzsku

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozválíme, vyložíme jím crispový talíř a odložíme do chladu.
  • 2
    Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme je vějířovitě na těsto tak, aby se částečně překrývaly. Posypeme cukrem, poklademe kousky másla a upečeme v multifunkční troubě dle návodu na funkci Crisp.
  • 3
    Před koncem pečení prohřejeme zavařeninu, promícháme s rumem a potřeme jí koláč.
  • 4
    Necháme vychladnout a poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.