Jablkový koláč z remosky
55 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 6lžicCukr krupice
- 5lžicVoda pitná
- 2kusyJablka
- 1lžíceTuk
- 2lžíceMouka pšeničná hrubá
- 1baleníSkořicový cukr
- 0,5baleníKypřicí prášek do pečiva
- 6lžicMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1V míse vyšleháme vejce s cukrem do pěny. Potom přilijeme vodu a postupně vmícháme hladkou mouku s práškem do pečiva.
- 2Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Povrch poklademe oloupanými, na plátky nakrájenými jablky. Nakonec posypeme skořicovým cukrem a upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.