Jablkový krém s piškoty

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
20 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená jablka rozložíme na plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Potom je prolisujeme sítem do mísy, přidáme moučkový cukr a zamícháme.
  • 2
    Smetanu ušleháme a spolu s omytými, nasekanými hrozinkami vmícháme do jablečného pyré.
  • 3
    Do skleněné mísy urovnáme piškoty, na ně naneseme krém a dezert ozdobíme ořechovými jádry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.