Jablkový salát

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 50gramůCukr moučkový
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 50gramůMandle mleté
    • 50gramůHrozinky
    • 1decilitrSmetana 16% (pochoutková)
    • 600gramůJablka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná jablka nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jadřinců. Čtvrtky nakrájíme na tenké plátky a dáme do skleněné mísy.
  • 2
    Připravená jablka pokapeme citronovou šťávou, posypeme mletými mandlemi, hrozinkami a vše promícháme.
  • 3
    Smetanu osladíme, nalijeme na jablka a zamícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.