Jablkový salát s celerem
15 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 150gramůČervená řepa sterilovaná
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůMajonéza
- 160gramůRohlíky celozrnné
- 250gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Jablka zbavíme jádřinců, celer oloupeme a spolu s nakládanou červenou řepou nakrájíme na tenké plátečky, zakápneme citronovou šťávou, přimícháme majonézu a dáme do lednice.
- 2Salát podáváme dobře vychlazený s celozrnným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.