Jablkový vánek
20 min.
Ingredience
- 50gramůCukr krupice
- 1kusCukr vanilka
- 2kusyJablka
- 120gramůŽervé
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 0,5lžičkaCitronová kůra
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
46 g
Postup přípravy
- 1Žervé zředíme mlékem na jemný krém.
- 2Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná, jemně nastrouhaná jablka. Dáme vychladit do ledničky.
- 3Těsně před podáváním vmícháme pevný sníh z bílků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.