Jablkový závin s pudinkem

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 2000gramůJablka
    • 500gramůListové těsto
    • 50gramůCukr krupice
    • 40gramůCukr moučkový
    • 2kusyPudinkový prášek - jahodový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
37 g
Sacharidy
158 g
Vláknina
11 g
Cukr
74 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na menší kousky. Přisypeme cukr a pudink, necháme vše 15 minut povařit.
  • 2
    Těsto rozválíme na 5 mm silný plát, naplníme vychladlou směsí a zarolujeme. Pečeme při 175 °C 30 minut na plechu vyloženém papírem na pečení. Servírujeme vychladlé, pocukrované moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.