Jablkový závin s pudinkem
50 min.
Ingredience
- 2000gramůJablka
- 500gramůListové těsto
- 50gramůCukr krupice
- 40gramůCukr moučkový
- 2kusyPudinkový prášek - jahodový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
37 g
Sacharidy
158 g
Vláknina
11 g
Cukr
74 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na menší kousky. Přisypeme cukr a pudink, necháme vše 15 minut povařit.
- 2Těsto rozválíme na 5 mm silný plát, naplníme vychladlou směsí a zarolujeme. Pečeme při 175 °C 30 minut na plechu vyloženém papírem na pečení. Servírujeme vychladlé, pocukrované moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.