Jáhlové šišky - recept pro psy

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 110gramůVločky jáhlové
    • 100gramůMouka jáhlová
    • 80gramůAmarant - Laskavec
    • 1lžíceMléko odtučněné sušené
    • 5lžicJablečné pyré
    • 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
401 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme zhruba na 170°C, plech na pečení vyložíme papírem.
  • 2
    V míse smícháme veškeré suroviny. Když se těsto nelepí, přendáme ho na vál.
  • 3
    Z těsta horkou lžící vykrajujeme noky, které klademe na připravený plech.
  • 4
    Noky (nebo šišky) pečeme zhruba 20 minut.
  • 5
    Hotové šišky přemístíme na mřížku a necháme je důkladně vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.