Jahodová pěna s jogurtem
20 min.
Ingredience
- 450gramůJahody zahradní
- 170gramůMléko zahuštěné slazené
- 30gramůCukr krupice
- 200gramůŘecký jogurt
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Polovinu omytých jahod rozdělíme do pohárů a zbylé jahody rozmixujeme.
- 2V míse šleháme studené kondenzované mléko, až zdvojnásobí svůj objem. Přišleháme cukr a jahodové pyré s jogurtem.
- 3Jahodovou pěnu rozdělíme do poháru a necháme 15-20 minut chladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.