Jahodová pěna teplá
20 min.
Ingredience
- 6kusůVaječný žloutek slepičí
- 150gramůCukr krupice
- 2lžíceVoda pitná
- 2lžíceCitronová šťáva
- 3decilitryProtlak jahodový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
2 g
Cukr
74 g
Postup přípravy
- 1Nad párou šleháme žloutky s cukrem a přiléváme jahodové pyré mírně zředěné vodou. Šleháme dohusta, nesmíme ale vařit, aby se pěna nesrazila.
- 2Nakonec přimícháme citronovou šťávu.
- 3Jahodovou pěnu podáváme s piškoty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.