Jahodová polévka pro zamilované

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
3 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme jahody a zbavíme je stopek. Dvě jahody odložíme stranou na ozdobení.
  • 2
    V hrnci 5 minut povaříme víno s cukrem, přidáme jahody a necháme vychladnout. Po zchladnutí jahody s vínem rozmixujeme do hladka, vmícháme pomerančovou šťávu. Přelijeme do mísy a dáme do lednice vychladit. Před podáváním porce ozdobíme jahodou a lístky čerstvé máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.