Jahodová polévka pro zamilované
15 min.
Ingredience
- 250mililitrůVíno bílé
- 90gramůCukr krupice
- 250gramůJahody zahradní
- 250mililitrůPomerančová šťáva
- 2gramyMáta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
3 g
Cukr
62 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme jahody a zbavíme je stopek. Dvě jahody odložíme stranou na ozdobení.
- 2V hrnci 5 minut povaříme víno s cukrem, přidáme jahody a necháme vychladnout. Po zchladnutí jahody s vínem rozmixujeme do hladka, vmícháme pomerančovou šťávu. Přelijeme do mísy a dáme do lednice vychladit. Před podáváním porce ozdobíme jahodou a lístky čerstvé máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.