Jahodová polévka s vínem

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 400mililitrůKompot jahodový
    • 100mililitrůVíno bílé
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 2lžičkyCukr krupice
    • 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
9 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahodový kompot i s nálevem, bílé víno a cukr ohřejeme na 70 stupňů Celsia a vychladíme.
  • 2
    Do směsi přidáme citronovou šťávu, polévku rozdělíme do misek a ozdobíme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.