Jahodová polévka s vínem a melounem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme suché bílé víno, cukr a 5 minut povaříme. Přidáme kousek citronové kůry a necháme zchladnout.
  • 2
    Kůru vyjmeme, přidáme nakrájené jahody a 4 celé si necháme na zdobení.
  • 3
    Přidáme kousky melounu bez semen, vše rozmixujeme a necháme vychladit.
  • 4
    Podáváme zdobené rozpůlenými jahodami a snítky čerstvé máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.