Jahodová polévka s vínem a melounem
25 min.
Ingredience
- 90gramůCukr krupice
- 250mililitrůVíno bílé
- 1kusCitrony
- 250gramůJahody zahradní
- 250gramůMeloun vodní
- 1kusMáta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
59 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme suché bílé víno, cukr a 5 minut povaříme. Přidáme kousek citronové kůry a necháme zchladnout.
- 2Kůru vyjmeme, přidáme nakrájené jahody a 4 celé si necháme na zdobení.
- 3Přidáme kousky melounu bez semen, vše rozmixujeme a necháme vychladit.
- 4Podáváme zdobené rozpůlenými jahodami a snítky čerstvé máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.