Jahodová pusa

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
1 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
2 g
Cukr
82 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 140C.
  • 2
    Bílky ušleháme do tuhého sněhu, přidáme barvivo a cukr a ještě dál šleháme, dokud nevznikne tužší hmota.
  • 3
    Plech vyložíme pečicím papírem a lžící vytvoříme asi 6 větších pusinek. Dáme cca na 60min sušit do trouby, poté troubu vypneme a pusinky v ní necháme ještě cca 3hodiny.
  • 4
    Podáváme s jahodami nakrájenými na čtvrtiny, jogurtem a posypané moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.