Jahodová zemlbába

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
78 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
3 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko a smetanu v hrnci přivedeme téměř k varu, odstavíme a necháme vychladnout. V míse našleháme žloutky, cukr a vanilkovou tresť a pozvolna za stálého šlehání přiléváme mléko se smetanou.
  • 2
    Do vymazaného pekáče naklademe plátky vánočky, zalijeme mléčnou směsí, posypeme hrozinkami a poklademe půlkami jahod. Vše posypeme vanilkovým cukrem a dáme zapéct do středně vyhřáté trouby na 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.