Jahodové špízy s čokoládou

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
43 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
5 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V horké vodní lázni smícháme v míse smetanu, nadrobenou čokoládu a máslo, mícháme, až je čokoláda rozpuštěná a spojená s ostatními surovinami.
  • 2
    Jahody napícháme na špejle, obalíme v moučkovém cukru, pokapeme vanilkovou trestí a dáme na gril na 2 minuty s otáčením opéct. Když jahody začnou syčet a měknout, položíme špíz na talíř a ozdobně bohatě přelijeme čokoládovou polevou. Necháme lehce zatuhnout a podáváme s kopečkem šlehačky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.