Jahodovo - jogurtová zmrzlina

255 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladkou směs, kterou přes síto procedíme. Přidáme cukr, dobře rozmícháme.
  • 2
    Do směsi vmícháme jahodový a bílý jogurt. Směs nalijeme do plastové nádoby a mrazíme cca 4 hodiny. Směs pravidelně promícháváme, abychom rozbili ledové krystaly. 30 minut před podáváním zmrzlinu vyjmeme z mrazničky, aby směs povolila.
  • 3
    Podáváme v pohárcích zdobenými čerstvými jahodami a mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.