Jahodovo-vanilkové nanuky

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
11 kcal
Sacharidy
3 g
Vláknina
700 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixeru vlijeme mandlové mléko, agávový sirup, vanilkový extrakt a přidáme 170g nasekaných jahod. Vše rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Zbylé jahody rozmačkáme vidličkou na malé kousky.
  • 3
    Rozmixovanou směs rozdělíme do formy na nanuky a navrch dáme rozmačkané jahody. Necháme chladnout 1-2 hodiny do ztuhnutí.
  • 4
    Potom do nanuků zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.
  • 5
    Když chceme hotové nanuky vyklopit, necháme formu chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji necháme chvíli pod tekoucí teplou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.