Jahodovo-vanilkové nanuky
15 min.
Ingredience
- 350gramůJahody zahradní
- 350mililitrůMléko mandlové
- 60mililitrůSirup agávový Bio
- 1lžičkaTresť vanilková
Počet porcí:
10Postup přípravy
- 1Do mixeru vlijeme mandlové mléko, agávový sirup, vanilkový extrakt a přidáme 170g nasekaných jahod. Vše rozmixujeme dohladka.
- 2Zbylé jahody rozmačkáme vidličkou na malé kousky.
- 3Rozmixovanou směs rozdělíme do formy na nanuky a navrch dáme rozmačkané jahody. Necháme chladnout 1-2 hodiny do ztuhnutí.
- 4Potom do nanuků zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.
- 5Když chceme hotové nanuky vyklopit, necháme formu chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji necháme chvíli pod tekoucí teplou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.