Jahodový dort

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
18 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr, vajíčka a změklé máslo ušleháme, po částech přidáváme mouku s kypřícím práškem. Je-li těsto příliš husté, přilijeme trochu mléka.
  • 2
    Hotové těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na pečení a dáme péct na 175 °C.
  • 3
    Upečený dort potřeme džemem, na který naskládáme jahody. Ovoce zalijeme želatinou připravenou podle návodu.
  • 4
    Podáváme zdobené šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.