Jahodový fresh s bylinkami

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře omyjeme jahody, odložíme z nich 8 kusů na ozdobu, ostatní dáme do veké hluboké mísy. Omyjeme čerstvou mátu a meduňku. Lístky otrháme, několik necháme na ozdobu a ostatní přidáme k jahodám. Přilijeme 2 litry vychlazeného mléka, přidáme 2-3 lžíce třtinového cukru a vše rozmixujeme.
  • 2
    Jahodový fresh nalijeme do sklenic, ozdobíme jahodami, které jsme pokrájeli na čtvrtky, lístky máty, meduňky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.