Jahodový krém s červeným vínem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3242 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
93 g
Sacharidy
568 g
Vláknina
11 g
Cukr
349 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červené víno smíchané s cukrem uvedeme do varu. Přidáme očištěné, omyté a rozmačkané jahody, zamícháme a chvíli povaříme. Odstavíme z plotny.
  • 2
    Vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků, do kterého jsme zašlehali moučkový cukr.
  • 3
    Krém rozdělíme do misek, ozdobíme cukrářskými piškoty a podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.