Jahodový nákyp
50 min.
Ingredience
- 350gramůPlundrové těsto
- 400mililitrůŽloutkový krém
- 500gramůJahody zahradní
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Těsto rozválíme na plát a vyložíme jím máslem vymazanou formu.
- 2Povrch propícháme vidličkou a necháme péct 20 minut při 180°C.
- 3Upečené těsto po vychladnutí naplníme žloutkovým krémem. Povrch poklademe jahodami.
- 4Nákyp krátce zapečeme pod grilem v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.