Jahody naložené v rumu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr smícháme spolu s vanilkovým cukrem. Jahody očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a překrojíme na půlky.
  • 2
    Rozpůlené jahody střídavě navrstvíme do připravených sklenic. Nejdříve dáme vrstvu jahod, které posypeme cukrem a pokapeme rumem. Vrstvíme až do skončení všech surovin.
  • 4
    Naplněné sklenice zavíčkujeme a uskladníme na chladné a tmavé místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 16. 6. 2016
Jahody naložené v rumu
Naložila jsem si dvě skleničky, jednu větší a jednu malinkou, takovou degustační :-) A abych pravdu řekla, jsem zvědavá na výsledek. Později se k receptu vrátím a zhodnotím ho.😎