Jahody s medem a mátou
10 min.
Ingredience
- 250gramůJahody zahradní
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůMed včelí
- 5gramůMáta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Jahody omyjeme, osušíme a podélně rozkrojíme napůl. Lístky máty otrháme a posekáme najemno. Do mísy nalijeme citronovou šťávu, přidáme med, dobře rozmícháme, přisypeme jahody, promícháme, aby se jahody obalily medovou šťávou a nakonec posypeme mátou.
- 2Jahody před podáváním vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.