Jahody s vínem a ricottou

75 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandlové lupínky opekáme dozlatova v troubě předehřáté na 190°C asi 6-8 minut.
  • 2
    Jahody bez stopek, moučkový cukr a bílé sicilské víno marsala v misce smícháme, přikryjeme fólií a jednu hodinu necháme v chladničce.
  • 3
    Dohladka vyšleháme nízkotučnou ricottu s medem.
  • 4
    K odleželým jahodám přidáme kopeček šlehané ricotty a posypeme opečenými mandlovými plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.