Jahody Sabayone

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1183 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
270 g
Vláknina
2 g
Cukr
250 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme cukerný sirup, smícháme cukr s vodou v poměru 1:1. Svaříme, přecedíme přes jemné síto a necháme vychladit.
  • 2
    Poté do sirupu přidáme žloutky, sekt, vložíme do vodní lázně a vyšleháme do pěny.
  • 3
    Jahody omyjeme, očistíme a posypeme moučkovým cukrem. Rozdělíme do sklenic nebo misek, zalijeme sabayonem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.